eBook Reader New Kindle Glare 6, pret si pareri

       eBook Reader New Kindle Glare 6 face parte din Generatia 8 si este un e-reader dedicat cu un design ultraslim (cu 11% fata de alte modele), creat special pentru iubitorii de lectura.

      eBook Reader Kindle Glare Free are un display de 6 inch, o memorie de 4 GB si o tehnologie a ecranului E-Ink cu 16 nivele tonuri de gri pentru ca ochii sa nu iti oboseasca. Pe langa faptul ca are o rezolutie de 800 x 600, este touch si este unul dintre cele mai bune eBook-uri de pe piata la acest pret. Cu acest model va puteti conecta prin Micro USB si Wireless.

      Formatele pe care le suporta sunt: .AZW, .MOBI, .PDF si .Txt. Avand dimensiuni de 115 x 160 x 9.1 mm, este unul dintre cele mai usoare eBook Readere avand o greutate de numai 161 g . Desi un ciclu complet de incarcare dureaza aproximativ 4 h, bateria dureaza saptamani, nu ore!

      Datorita aplicatiei “About the Book” putem afla informatii despre carte si autor inainte sa o citim. Nu va faceti griji in privinta memoriei deoarece acest device poate memora mii de carti, avand capacitatea de stocare de 4GB.

      Family Library face legatura intre contul tau de Amazon si cel al partenerului. Pentru prima oara, tu si familia ta puteti accesa cu usurinta mai multe carti.

      Aplicatia Kindle FreeTime iti permite sa personalizezi profile pentru copii si le permite sa acceseze titluri din colectia ta de carti. Copiii sunt premiati cu medalii cand isi ating scopurile. Un raport informeaza parintii in legatura cu timpul in care a citit, numarul de cuvinte, cartile citite si medalii primite.

Recomandare:

      E alegerea perfecta daca doresti un dispozitiv complet si performant care satisface pana si cele mai exigente gusturi: Vezi oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Vezi reducere preteBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation, Wi-Fi, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>