Laptop HP 250 G4, pret si pareri

      Laptopul HP 250 G4 este un laptop accesibil ca pret cu ajutorul caruia va veti duce la indeplinire diverse sarcini, chiar complexe.

      Cu o greutate de 2.1 kg si 24 de mm, HP 250 G4 este usor si portabil, fiind practic perfect pentru momentele in care ai nevoie de el in oras. Designul acestui laptop este unul frumos, care il face sa arate bine atunci cand este asezat pe birou.

     Laptopul HP 250 G4 are un procesor Intel i3, arhitectura Haswell de 1.6 Mhz, 4 GB de memorie RAM ce poate fi upgradata, 500 de GB spatiu pe Hard si doua placi video – una integrata Intel HD Graphics 4400 si una dedicata AMD Radeon R5 M330 de 2048 MB.

     Displayul este LCD LED cu o diagonala de 15,6 inch si cu caracteristica Anti-Glare. Acest tip de display va ofera posibilitatea de a lucra chiar daca in jurul dumneavoastra este lumina puternica, ferindu-va de reflexiile ce ar putea sa incomodeze.

   Placa video este Intel HD Graphics 4400 (integrata), nefiind o caracteristica importanta pentru cei care nu folosesc laptopul pentru jocuri video. Alte specificatii tehnice ar fi unitate de citire/scriere DVD RW, difuzoare stereo, microfon incorporat, cititor de carduri, camera web VGA, porturi USB 2.0 si USB 3.0.

Recomandare:

      Laptopul HP 250 G4 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop HP 250 G4 cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>