Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort review

     Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort este o alegere perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Compania germana Liebherr ce produce acest aparat are ca prioritate in primul rand calitatea superioara a produselor facute la un standard inalt al desig-ului. Iar design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea traditionala alb lotus, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interior in aparat frigorific este prevazut cu un buton rotativ cu actionare clasica a temperaturi cu 5 trepte, ce controleaza toate functiile aparatului. Temperatura medie din interiorul zonei de refrigerare, trebuie sa fie în jur de +5°C, iar temperatura din zona de congelare trebuie sa fie la -18°C. Temperatura interioara depinde, de temperatura din incaperea unde este instalat aparatul, de frecventa cu care este deschisa usa si de cantitatea de alimente depozitata in spatiul de refrigerare. Iar temperatura cea mai scazuta din zona de refrigerare este imediat deasupra compartimentului pentru fructe si legume. In general daca temperatura din exterior este de 25°C, la prima punere in functie, butonul rotativ al termostatului se fixeaza la o pozitie intermediara. Aceasta pozitie a butonului ratativ poate fi pastrata si daca in exterior temperatura variaza de la +10°C la + 38°C, fara a scadea performanta de racire in cele doua zone de racire. Spatiul de congelare este dotat si cu functia Cool Plus, unde temperatura poate fi coborata timp de cateva ore pentru o congelare blanda a alimentelor. In plus, prin accesarea acestei functii ai posibilitatea sa menti temperatura negativa in spatiul de congelare, cand in incaperea unde este plasat aparatul frigorific, este o temperatura mai mica de +16°C pana la +10°C (la comutarea de iarna). Odata ce temperatura camerei este din nou mai mare de +16°C puteti sa dezactivati functia.Frigider cu o usa LIEBHERR TP 1514 Comfort, 133 l, H 85 cm, Clasa ...    Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort are tehnologia de dezghetare clasica a zonei de refrigerare/congelare. Liebherr cu un singur compresor si un circuit de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru un cuplu tanar, sau in regim hotelier. Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort are si un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. Liebherr TP 1434 Comfort cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare de 106 l precum si un compartiment special cu doua sectiuni pentru fructe si legume.

     Rafturile de depozitare alimente din spatiul de refrigerare in numar de 2 sunt realizate din sticla securizata ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 30 de kg, pe acest raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustata după nevoi in 2 trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In plus raftul de sticla al frigiderului a fost proiectate pentru a permite sa utilizam tot spatiul intern al frigiderului, atat pe latime cat si pe adancime. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla si un compartiment de depozitare etans. In acest spatiu de racire Bio Cool, se poate regla nivelul umiditatii la interior, prin design-ul constructiv al spatiului de racire si prin intermediul curentilor de aer care circula prin compartiment. Curentii de aer se regleaza nivelul de umiditate cu ajutorul unui comutator ce culiseaza, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire al verdeturilor si legumelor prelungind durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de un frigider obisnuit.Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort, Clasa E, Alb, 85 cm, 120 litri     Usa frigiderului reversibila cu maner ergonomic vertical tip bagheta si deschidere spre dreapta, este echipata cu 3 rafturi fixe multiple pentru sticle si pentru borcane. Aparatul frigorific are si un sistem de iluminare ECO LED de 1 W pe lateral langa comutatorul mecanic ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura mini frigider Liebherr TP 1434 Comfort are la interiorul aparatului si 1 termostat mecanic. 

     Capacitatea maxima neta de 121 litri este impartita intre spatiul de refrigerare caruia ii revin 106 litri si congelator cu un spatiu de 15 litri. Compartimentul congelatorului cu un spatiu unic de racire avand sistem de dezghetare manual ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si 2 suporturi pentru gheata. Acest compartiment de 4 stele congeleaza alimentele la fel ca un congelator de dimensiuni obisnuite. Si pentru ca este in frigider, constituie un loc excelent pentru pastrarea ingredientelor utilizate frecvent. Totul este mentinut la o temperatura de -18°C, pastrandu-se in siguranta aroma, textura si valoarea nutritiva a alimentelor timp de 2 saptamani. Puterea de congelare al acestui aparat frigorific este de 4,8 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat frigorific este prevazut si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Liebherr TP 1434 Comfort avand un sistem de izolare termic foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 9 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

      Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort cu un singur compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Eficienta energetica oferita de mini frigiderul Liebherr TP 1434 Comfort este foarte buna, avand clasa A++, conform vechi etichetari energetice. Consumul de energie ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest frigider se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 141 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat frigiderul este de 37 dB(A), conform noi etichete energetice.Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort, Clasa E, Alb, 85 cm, 120 litri     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

     Acest consum energetic mic i se datoreaza izolatiei termice din cyclopentan si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Liebherr TP 1434 Comfort fiind dotat cu un sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 37 dB. Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) mm 850 x 554 x 623 si o greutate neta de 39 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Mini Frigider Liebherr TP 1434 Comfort, Clasa E, Alb, 85 cm, 120 litri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>