Tableta Vonino Druid L10 portabilitate si performante pe masura

       Cei de la Vonino imi plac din ce in ce mai mult, mai ales ca in ultima vreme au ridicat pretentiile in ceea ce priveste constructia tabletelor de generatie noua, care acum ofera posibilitati multiple de conexiune la internet dar si un design mai bine construit, la care se adauga noi elemente de siguranta si aspect.

      Tableta Vonino Druid L10 4G impresioneaza de la prima vizionare prin liniile fluide de design, capacul spate de culoare mata cu finisare semicauciucata si un display de tip IPS. E un element de siguranta imortant, mai ales ca nu de ulte ori a existat posibilitatea ca aceasta sa scape pe jos de pe masa sau orice alta suprafata lucioasa. Se simte bine in mana la atingere si iti da o oarecare senzatie de siguranta.

     Ecranul de dimensiune generoasa, de 10.1 inchi, iti va oferi imagini la o calitate foarte buna, bine definite sub aspectul contrastului si al luminozitatii. Panelul IPS de rezolutie 1280 x 720 pixeli, reuseste o corectie foarte buna asupra culorilor si sa impuna o lumina potrivit de intensa, astfel incat in timp sa favorizeze o calitate superioara a imaginii.

     Tableta va putea sa se conectaze oriunde la internet, indiferent de situatie sau zona in care te aflii, atat la retelele wireless cat si la date de categoria 4G, prin instalarea unui SIM de telefon in slotul special de la interior. Tableta este un model Dual-SIM complet, cu un slot care suporta cartela SIM si altul capabil sa detecteze atat cartela SIM cat si card de memorie microSD.

     Modul de lucru fluent este pus in valoare de urmatoarele componente: procesor Quad – Core MediaTek MT8735 tactat la 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb, pe suport memorie interna (extensibil pana la 64 Gb – card microSD). Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop. 

     Camera foto principala de pe spate are un senzor de 5 MP iar cea de pe fata, secundara, are un senzor de 2 MP. Functia sa de stabilizare imagine te va ajuta sa surprinzi imagini de o calitate foarte buna, chiar si atunci cand esti in miscare si sa filmezi videoclipuri la o rezolutie 720p. Nu este una dintre cela mai bune camere, dar este destul d eutila in cazul in care nu ai un alta camera mai performanta n jurul ta.

      Ceea ce imi place foarte mult la aceasta este faptul ca beneficiaza de accesul la reteaua 4G, deci vei putea initia o conexiune la internet oricand doresti. Tot la capitolul conectivitate, aceasta beneficiaza de A-GPS si de Bluetooth 4.0.

      Softul se misca rapid, nu exista interferente si timpi de asteptare in accesarea aplicatiilor, iar jocurile se vad excelent pe ecranul de 10 inchi. Deasemenea o recomand si in cazul celor care petrec multe ore online vizionand filme si seriale online.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere, la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea din magazinul producatorului, avand o reducere consistenta, la care se adauga si o husa cadou, pentru protectia acesteia in timp: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>