Telefon mobil Samsung GALAXY S6 Edge pret si specificatii

    Telefonul mobil Samsung GALAXY S6 Edge, este un smartphone cu design modern, unic cu display curbat la margini, slim de 132 g realizat din metal si sticla.

   Displayul de tip Quad HD Super AMOLED are o diagonala de 5.1 inch si ofera o calitate superioara a imaginii cu culori vii si clare.

    Cu acest telefon poti adauga un cod de culoare pentru 5 persoane din lista de contacte iar prin atingerea culorii respective ii poti suna, trimite mesaj sau mail in cel mai scurt timp.

    Arhitectura pe 64 de biti si procesorul de tip Octa-Core faciliteaza operatiuni mutitasking si functii multimedia la cel mai inalt standard. Se incarca rapid, dupa cateva minute puteti vizualiza chiar si un video fara sa aveti probleme.

   Sistem de securitate al lui Galaxy S6 Edge se numeste KNOX si este un scanner de amprente care va asigura ca doar dumneavoastra puteti utiliza telefonul. Bineinteles ramane la alegerea fiecaruia sa isi activeaza acest sistem de siguranta.

    Functia Quick Check va permite sa curatati datele inutile si sa imbuntatiti performanta printr-o singura atingere.

     Camera foto principala are o rezolutie uimitoare de 16 MP iar cea secundara de 5 MP si dispun de setari  foto/video importante.

     Pentru alte caracteristici verificati aici.

     Recomandare:

    Telefonul mobil Samsung GALAXY S6 Edge, este un smartphone ce isi merita investitia, este performant si avantajos in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Verifica pret aici

Telefon mobil Samsung Galaxy S6 Edge, 32GB, 4G, Gold

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>